Поврзете се со нас

САД: Важно е пописот да биде спроведен успешно

 

Американскиот заменик-помошник државен секретар, Метју Палмер, како што извести Амбасадата на САД, на 26 март, разговарал со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и ја нагласил важноста од успешно спроведување на пописот на населението, како важна статистичка алатка за подобрување на управувањето.

USAID

Напомена

Оваа интернет-страница е редизајнирана со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). Информациите објавени на оваа интернет - страница му припаѓаат на НВО Инфоцентарот и не ги изразуваат ставовите на Агенцијата на САД за меѓународен развој или на Владата на Соединетите Американски Држави.

NVO Infocentar