Поврзете се со нас

#ПописКонечно видео: – Што е Попис?

 

НВО Инфоцентарот, во рамки на информативно-едукативната камапања за пописот и неговото значење #ПописКонечно, подготви видео за тоа што е попис на населението, домаќинствата и становите.

Видеото е  Поддржано од  Civic Engagement Project-North Macedonia

 

USAID

Напомена

Оваа интернет-страница е редизајнирана со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). Информациите објавени на оваа интернет - страница му припаѓаат на НВО Инфоцентарот и не ги изразуваат ставовите на Агенцијата на САД за меѓународен развој или на Владата на Соединетите Американски Држави.

NVO Infocentar