Поврзете се со нас

Активности

Никола Рилкоски: Без попис нема доверба во избирачкиот список

Никола Рилкоски: Без попис нема доверба во избирачкиот список

Интервју со Никола Рилкоски, претседател на Државната изборна комисија, за недовербата на граѓаните во податоците на единствениот избирачки список.

Повеќе

Донатори

USAID

FOOM

Напомена

Интернет - страницата е дел од проектот „Пописот е демократија, а не само етничка бројка!“, поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско општество, кој го спроведува Фондација Отворено општество Македонија.
Информациите објавени на оваа интернет - страница не се официјални информации на Владата на САД и не ги претставуваат погледите и позициите на Агенцијата на Соединетите Американски Држави за меѓународен развој (УСАИД) или на Владата на САД.

Партнери

NVO Infocentar CRM
 
8-mi Septemvri MCET